Wereldwinkel Zuidhorn ‘Fair van Ver’ zou niet kunnen bestaan zonder haar vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat bestuurlijke taken, inkoop, etaleren, winkeldiensten, acties, promotie en diverse onderhoudstaken worden uitgevoerd. Zowel in het bestuur als in de winkel kunnen we altijd hulp gebruiken. Met z’n allen kunnen we de winkel draaiend houden en moderniseren. Op dit moment zoeken we twee nieuwe bestuursleden:

In verband met doorschuiven van de secretaris naar de inkoop zoeken we per direct een nieuwe secretaris. Als secretaris in het bestuur heb je diverse admistratieve taken, o.a. agenderen en notuleren van bestuursvergaderingen, doorgeven van wijzigingen bij de Kamer van Koophandel, mail behandelen, verzorgen van de donateurskrant. Ongeveer 6x per jaar vergadert het bestuur. Mocht je meer informatie willen, loop even binnen of stuur een bericht!

In verband met vertrek van een bestuurslid zijn we per direct op zoek naar een iemand die het leuk vindt om personeelszaken te coördineren. We hebben op dit moment een divers team van ruim 20 vrijwilligers. Regelmatig melden zich ook nieuwe vrijwilligers. We vragen iemand die het volgende wil doen: het maken van een maandrooster van winkeldiensten, personeelsadministratie, nieuwe vrijwilligers werven en inwerken, aandacht voor vrijwilligers bij ziekte of bijzondere gebeurtenissen. Op dit moment zijn de taken wat verdeeld over diverse bestuursleden. Mocht je meer informatie willen, loop even binnen of stuur een bericht!

Wereldwinkel Zuidhorn ‘Fair van Ver’ zou niet kunnen bestaan zonder haar vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat bestuurlijke taken, inkoop, etaleren, winkeldiensten, acties, promotie en diverse onderhoudstaken worden uitgevoerd. Ook in de winkel kunnen we altijd hulp gebruiken. Met z’n allen kunnen we de winkel draaiend houden en moderniseren. Als vrijwilliger krijg je 15% korting op onze Fairtrade producten.

Voor meer informatie loop even langs in de winkel of stuur een mail naar:

Bestuursleden gezocht!