Wie verras je met kerst?

De kerstpakketten van 2020 zijn klaar! Hier vindt u de foto’s en in de winkel kunt u de voorbeelden bekijken. Mocht u andere wensen hebben of een van onze producten willen opnemen in uw eigen kerstpakket dan denken we graag met u mee. Loop eens binnen en informeer naar de mogelijkheden, samen maken we er iets moois van! U kunt ons ook bereiken via het contactformulier en onze Facebookpagina.

Kerstpakket Thee 10,00
U kiest twee lekkere theesmaken van het fairtrade merk Café de Origin. Daarbij een houten kerstversiering, een rood kaarsje en een mooi kerstornament van parelmoer. In een feestelijke verpakking!
Kerstpakket Thee met chocola 15,00
U kiest een thee uit het uitgebreide assortiment van Fairtrade Original. Hierbij horen twee kerstrepen 
van Tony’s Chocolonely; u heeft keuze uit de smaken kerstreep melk gemberkoekjes. kerstreep puur 51% mint candy cane, en kerstreep melk glühwein. Moeilijke keuze, dat snappen we! Het pakket wordt compleet met een kaarsje van Amnesty International en een mooie metalen kerstversiering.
Kerstpakket Koken 15,00
Ingrediënten om een lekkere maaltijd nog lekkerder te maken! Twee kruidenpasta’s maken uw gerechten verrassend anders. Een molen met zeezout en kruiden geeft extra smaak en de rijstazijn is bijvoorbeeld in de salade een lekkere aanvulling. Noodles kunnen erbij en het lieve peper- en zoutsetje in rood en groen kan ook na de kerst op tafel.
Kerstpakket Wijn 17,50
Het pakket bevat een Merlot en een Chenin blanc/Sauvignon blanc van het label Firefly (van de Stellar Organic Winery uit Zuid-Afrika). U kunt ook nog kiezen voor een Shiraz rosé. Daarbij twee luxe chocoladerepen van Divine chocolate uit Ghana en een mooi metalen kerstornament.
Kerstpakket Wijn Plus 25,00
Dit luxe wijnpakket pakket bevat een rode en een witte wijn van het label Firefly (van de Stellar Organic Winery uit Zuid-Afrika). U kunt ook nog kiezen voor een Shiraz rosé. Van dezelfde wijngaard is een kleine fles voor twee grote glazen toegevoegd. Hierbij een set van Divine Chocolade met twaalf kleine luxe repen. Om de hals van de fles hangt een glazen kerstversiering die ook in de boom kan. Drie mooie met goud bedrukte kerststerren maken dit pakket compleet. Het geheel wordt mooi verpakt in een gehamerde schaal uit India.