Onze Wereldwinkel is een van de inzamelpunten voor de Stichting Baby Hope. Wat doet deze stichting en waarom ondersteunen wij hen?

De Stichting
Stichting Baby Hope zamelt kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Het doel is het verhogen van de hygiëne tijdens en na de bevalling waardoor zowel moeder als kind een grotere kans op overleven hebben. Én meer kans op een gezonde toekomst!

Stichting Baby Hope is in 2003 opgericht door een moeder die haar ongebruikte kraampakket niet wilde weggooien. Baby Hope is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van 320 inzamelingspunten door heel Nederland. Daarmee ondersteunt de stichting maar liefst 15 kraamprojecten in 12 landen!

De Wereldwinkel helpt
Wij ondersteunen van harte dit initiatief. Niet alleen in naam, maar ook door ons aan te bieden als inzamelpunt voor ongebruikt kraammateriaal. Regelmatig staat onze bovenverdieping flink vol en kunnen we een mooie zending opsturen aan de Stichting!
Als u spullen wilt langsbrengen: graag! U kunt eerst even bellen om te overleggen, maar u kunt ook direct langskomen als de winkel open is. We zien uw bijdrage graag tegemoet!

Hier vindt u de website van Stichting Baby Hope: www.stichtingbabyhope.org. U kunt hier lezen waar ze behoefte aan hebben en wat er met de materialen gebeurt. Bedankt!