Zaterdag 15 juli van 12u-17u is er een zomerse markt in Zuidhorn. In het centrum staan diverse foodtrucks, er is gezellige muziek en natuurlijk iets leuks voor de kids!

Natuurlijk staan wij ook voor onze winkel met een mooie kraam met zomerse acties! Kom langs!

https://www.inhetwesterkwartier.nl/agenda/summer-vibes-zuidhorn

Zomerse sferen met SummerVibes in centrum Zuidhorn

Zakenkring Zuidhorn zorgt voor Food, Drinks, Shopping & Entertainment op zaterdag 15 juli

De ondernemers en winkeliers grijpen zaterdag 15 juli aan om zichzelf en het winkelend publiek een fijne dag in het zonnetje te laten beleven.

Het zal extra fijn winkelen en verblijven zijn in het centrum die dag.

’s middags zal Dweilorkest The Entertainer voor muziek zorgen en gaat Zeepbellen blazer Frans van de Kamp de aanwezigen verbazen met zijn kunsten. Frans van de Kamp heeft jarenlang gewerkt aan het ultieme recept voor de perfecte grote mega zeepbellen, die meters hoog de lucht in gaan en de stevigheid behouden.

The Entertainer is een geweldig dweilorkest dat de sfeer er altijd goed in weet te brengen. Met hun enthousiaste optredens en repertoire van bekende nummers weten ze het publiek keer op keer te vermaken en te laten swingen.

De artiesten zullen zich laten zien op alle pleinen in het centrum. Zowel op Overtuinen als Dorpsvenne staan bovendien Foodtrucks waar verschillende hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn. Zo zijn Snackkar het Zonnetje, Madame Laurine, Rianne’s boerderij ijs en Floor’s BBQ Bakfiets aanwezig. Natuurlijk is er ook de viskraam en de lokale horeca met lekkere hapjes en drankjes

Voor de kleinsten onder ons zijn The Glitter Girls aanwezig; kinderen kunnen hier een gratis Glitter tattoo laten zetten!

Programma:
09.00-17.00 aanbiedingen, acties en koopjes bij de Winkeliers
14.00-16.00 uur Dweilorkest The Entertainer
14.00-16.00 uur Zeepbellen blazer Frans van de Kamp
13.00-16.00 The Glitter Girls aanwezig
12.00-17.00 Foodtrucks maar ook de lokale horeca heeft lekkere hapjes en drankjes

Summervibes Zuidhorn
zaterdag 15 juli 12.00-1700
Centrum Zuidhorn
Food, Drinks, Shopping & Entertainment

Summer Vibes 15 juli