Wereldwinkel Zuidhorn ‘Fair van Ver’ zou niet kunnen bestaan zonder haar vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat bestuurlijke taken, inkoop, etaleren, winkeldiensten, acties, promotie en diverse onderhoudstaken worden uitgevoerd. Momenteel zijn er 24 vrijwilligers actief.
Het bestuur van van onze winkel is in augustus 2020 vernieuwd met een aantal nieuwe bestuursleden. Daar zijn we blij mee! Voor in de winkel kunnen we hulp gebruiken. Met z’n allen kunnen we de winkel draaiend houden en moderniseren.

De Wereldwinkel Zuidhorn heet nieuwe vrijwilligers altijd van harte welkom! Als u interesse heeft kunt u even de winkel binnenlopen of contact opnemen middels het contactformulier. Contactpersoon voor medewerkers is Elly van Es.

Winkelmedewerker, wat houdt het in?
In de winkel help je de klanten en verricht je zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden. Soms ontvang je bestellingen en help je die uit te pakken, je informeert klanten over de achtergrond van de producten, je houdt de winkel aantrekkelijk en zorgt voor een goede overdracht aan je collega’s. We werken in blokken van ongeveer 3 à 4 uur.Draag je graag een steentje bij aan een goed doel? Heb je drie uur (of meer) tijd per week? Dan hebben we leuk en afwisselend werk voor je! Het is interessant werk met verantwoordelijkheid, een mooie zingeving en fijne collega’s. En als vrijwilliger krijg je 15% korting op onze Fairtrade producten.

Als bestuurslid draag je bij aan het bepalen van de richting van onze winkel. Waar staan we voor? Hoe dragen we dat uit? We besluiten bijvoorbeeld over het assortiment, over het beleid, over kosten en investeringen en over de personele bezetting. Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris voor in het bestuur. Iets voor u/jou? Neem Contact met ons op!